"Met de persoonlijke voorkeuren van de klant als uitgangspunt zijn kleur, materiaal en vormgeving ingrediënten waarmee ze haar exclusieve projecten vormgeeft."

Social media

Over mij

Annemieke Romeijn wordt geroemd om haar high-end interieur adviezen en styling met eigen signatuur. Naast haar werk als interieur- & verkoopstyliste begeleidt zij ook gehele projecten, van het meekijken op de bouwtekening tot het maken van indelingen, lichtplannen, kleur- en materiaalkeuzes. Haar inspiratie haalt Annemieke uit de vele reizen die zij maakt en de toonaangevende interieurbeurzen in Europa. In elk project streeft zij naar een geheel ingerichte ruimte met een aangename flow en eigenheid.

Met de persoonlijke voorkeuren van de klant als uitgangspunt zijn kleur, materiaal en vormgeving ingrediënten waarmee ze haar exclusieve projecten vormgeeft. Haar stijl is modern en zij weet met bezieling de identiteit van de klant te vertalen naar de juiste ambiance en de essentie van een ruimte.

Na de Artemis Academy succesvol te hebben afgerond, heeft Annemieke zich verder ontwikkeld gedurende haar stage bij Piet Boon en Karin Meyn. Hierna heeft Annemieke haar hart gevolgd en heeft zij haar een eigen studio geopend. Haar opdrachtgevers zijn divers en zij bedient zowel de zakelijke markt als particuliere klanten in Nederland en in het buitenland.

Annemieke Romeijn Interior styling is gevestigd in Rijswijk en erkend als verkoopstylist bij het LNV. Met de nauwe samenwerking met Byron & Jones in Den Haag vult zij haar portfolio verder aan.